stripbeurs

We nemen onze jaarlijke vakantie, van 18/07 tot 28/07. We vertrekken met een gerust hart en kijken al uit naar de stripbeurs en bijhorende luxe :

alt

Op zondag 14 september organiseert het feestcomité Sint-Pauwels samen met stripwinkel “Het Gebroken Zwaard” voor de 2dekeer een grote stripbeurs.

 

 Er zijn stripstands uit België & Nederland met koopjes, 2de-hands, stripcuriosa of echte collectoritems.  Zowel jonge striplezertjes als de grote verzamelaar zal zich kunnen uitleven. Om 15 u worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

 

Signeeracties

Striptekenaars komen signeren:

 

Paul Geerts (“Suske en wiske”)

Jef Broeckx(“Junior Suske & Wiske”, “Bessy”)

Steve Van Bael  (“Figaro”, “Ergerlijk Eliootje”, “Iris”)

 

Voor de liefhebbers hebben we een speciale beursuitgave :

Luxe De Rode Ridder “De Laatste Droom - Artist Edition” op 150 genummerde ex.

(Een artist edition is een bekend fenomeen in de Verenigde Staten waarbij alle originele platen van een bekende strip in een gelimiteerde luxe-uitvoering worden uitgebracht.)

 

Voor meer info over de beurs of reservatie “De Laatste Droom-Artist edition” : www.hetgebrokenzwaard.be, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

FLASH

XIII promotie : ALLE albums (19 gewone & nr 13-special) voor 99€ (oorsprl prijs :143euro)

Originele paginas va Studio Vandersteen, Bob Mau, swolfs, mitton enz.

mail voor meer info...

Nu Zondag bemannen we een stand op maasland strip, tot dan !

website eindelijk online!

ontvang je graag updates ? mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met als vermelding "newsletter"