luxes, sets & boxen.

Geachte klanten,

Deze en volgende week komen er een paar gelimiteerde luxes/sets/boxen uit.

Alles is te bestellen via ons aan de gewone prijzen… Wel enkel op bestelling en gezien het exclusief karakter van sommige uitgaven geldt het crescendo op = op…

Ik geef even een overzichtje :

 

-jerom setje volgende 5 delen (31 tot 35) , uitg adhemar  (oplage 250 expl-prijs : 49,75€)

-uit de archieven van Willy vandersteen nrs 6 tot 10 (leuk filmpje met uitleg : http://www.youtube.com/watch?v=by7-kwvyRnI ) (prijs 125 €)

-set kari lente knor uitgaven delen 1 tot 9 in een exclusieve box door uitgevrij  Bonte :

Meer uitleg :  Bob Mau ontwierp voor elk verhaal een kleine cover voor de Knorr uitgave en een grote cover voor een eventuele gewone uitgave, het is voor het eerst dat deze originele grote covers gebruikt worden voor albums. "De hersen-diktator" is hierop een uitzondering omdat de cover een heel ander onderwerp heeft, deze staat afgedrukt op pagina 2. Tekenaar Dirk Nuyts heeft voor dit album een nieuwe cover ontworpen met de Knorr uitgave als basis.  In 2012 verschijnt een foudraal met extra boek voor deze reeks

-5delige set “meester mus”  door Bob de Moor integrale uitgaven door uitgeverij  BD must (oplage 500 expl- deden ook al het zelfde met “Barelli”).

Meer uitleg : http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#MeesterMus (prijs : 100 €)

- luxe uitgave “ de gebroeders wright”

Meer uitleg : Het album verscheen in 2005 in de reeks ‘Biggles vertelt over...’, uitgegeven door Le Lombard (Brussel). De  Amerikaanse broers Wilbur (1867-1912) en Orville (1871-1948) Wright waren luchtvaartpioniers. Onder de titel ‘Temse en Spirit vertellen over...’ geeft Spirit 2 verschillende edities (in kleur) uit, alle in beperkte oplage, voorzien van (geïllustreerde) redactionele teksten.

Er zijn 2 verschillende luxe-edities. Zij omvatten (geïllustreerde) redactionele bijdragen i.v.m. de Vliegweek van 1912 en Temse, stripgemeente.

De technische fiche van de 2 luxe-edities voorziet:

- formaat A4

- binnenwerk in 4-kleurendruk

- (hard)cover in kleur

- linnen rug

- gekartonneerd

- elk album is genummerd

De superluxe-editie (80 ex.) is voorzien van een fluwelen omslag. Men kan deze editie enkel aankopen, als men ook een gewone luxe-editie aankoopt.

(Vermoedelijk prijs 49 & 95€)

FLASH

XIII promotie : ALLE albums (19 gewone & nr 13-special) voor 99€ (oorsprl prijs :143euro)

Originele paginas va Studio Vandersteen, Bob Mau, swolfs, mitton enz.

mail voor meer info...

Nu Zondag bemannen we een stand op maasland strip, tot dan !

website eindelijk online!

ontvang je graag updates ? mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met als vermelding "newsletter"